Klijnveldmankliniek

Kleine chirurgische ingrepen en cosmetische behandelingen, laagdrempelig, veilig en vertrouwd bij de huisarts.

Huisarts en Cosmetisch arts Jeanette Klijn Velderman, huisarts van huisartsenpraktijk de Zegerij in Brummen heeft zich gespecialiseerd in het doen van ooglidcorrecties en botox en filler behandelingen.

Kleine chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van een moedervlek of een wond hechten, is al langer heel normaal voor een huisarts. Dit sluit daar prima bij aan. Het gaat bovendien niet enkel om cosmetische redenen, vaak is er ook een medische aanleiding waarom iemand bijvoorbeeld een ooglidcorrectie wil. Vooral bij mannen is dat vaak het geval. Hoofdpijnklachten, een verminderd blikveld, de eeuwige vraag of je moe of boos bent. Een ooglidcorrectie kan iemand soms eenvoudig van deze klachten afhelpen. Vaak willen mensen wel, maar durven ze de stap naar een kliniek niet te nemen. De drempel naar de huisarts is dan een stuk lager. Het voelt hier toch wat gewoner, niet zo klinisch.

We willen tegenwoordig naast gezond zijn er ook langer leuk uit blijven zien. En we worden steeds ouder. Als je je dan ergert aan kleine uiterlijke dingen waar eenvoudig wat aan te doen is en je wordt daar een blijer mens van, waarom niet? Dokter Klijn Velderman volgde diverse opleidingen en sloot zich aan bij Huisartskliniek.nl, een organisatie die trainingen aan huisartsen geeft en daarnaast consumenten informeert waar zij terecht kunnen voor cosmetische behandelingen bij een huisarts in hun eigen omgeving. Niet iedereen mag zomaar dergelijke ingrepen uitvoeren. Ooglidcorrecties, fillers of botoxinjecties zijn volledig voorbehouden aan artsen.

Afspraken voor een gratis en vrijblijvend consult kunt u maken via het formulier, via telefoonnummer 06-21803232 of via de website klijnveldermankliniek.nl