Team

20210804_095637(1)

Janique Arnts

Waarnemend Huisarts

Mijn naam is Janique Arnts en vanaf november 2022 werk ik met plezier als waarnemend huisarts bij de Zegerij.

Na de geneeskundeopleiding in Maastricht (ja, vandaar de Limburgse G), heb ik de huisartsopleiding in Nijmegen afgerond.

Leuk om weer terug te zijn bij de praktijk waar ik eerder mijn opleiding volgde! Wellicht dus geen nieuw gezicht voor jullie en anders tot ziens op het spreekuur.

Mayke Kock, Huisarts

Mayke Kock

Huisarts

Ik heb mijn opleiding geneeskunde en de huisartsopleiding gevolgd aan het Radboud UMC Nijmegen en ben sinds 2015 werkzaam als huisarts in Brummen. Naast de dagelijkse huisartsenzorg heb ik extra affiniteit met spoedzorg, gynaecologie, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en de zorg voor verstandelijk beperkte patiënten. Daarnaast leid ik graag studenten en artsen op in de gehele breedte van ons mooie huisartsen vak!

Jeanette Klijn Velderman, Huisarts

Jeanette Klijn Velderman

Huisarts

Graag wil ik jullie informeren over het volgende. Per 1 januari stop ik als praktijkhouder en als huisarts bij de praktijk De Zegerij. Ik heb een fantastische tijd gehad maar nu is het voor mij, na achttien jaar, tijd voor een nieuw fase. Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik ook druk met mijn eigen kliniek en moest ik een keuze maken. De laatste tien jaar van mijn werkende leventje wil ik anders gaan invullen, dat wil zeggen meer tijd voor de kliniek maar ook meer tijd voor privé. Na 30 jaar meer dan fulltime met mijn werk bezig geweest te zijn, is het ook een keer tijd voor andere bezigheden. De praktijk zal voortgezet worden door Mayke Kock, huisarts, voor velen van u al een vertrouwd gezicht. Waarnemend huisarts Thomas Assink zal het team versterken. En wellicht dat ik in de toekomst nog een keer hier en daar een dagje kom helpen. Op zaterdag 26 november zal ik een afscheidsreceptie houden van 14:00 uur tot 16:00 uur op Marktplein 11, u bent van harte uitgenodigd! Ik wens jullie allemaal een gezond en prachtig leven toe en ik dank jullie voor het vertrouwen dat ik van jullie kreeg om een tijdlang jullie huisarts te mogen zijn. Hartelijke groet, Jeanette Klijn Velderman, huisarts

Saskia Wijnands, Doktersassistent

Saskia Wijnands

Doktersassistent

Mijn naam is Saskia Wijnands, sinds augustus 2019 werkzaam bij de praktijk maar al sinds 2004 assistente.

Arja Braaksma, Doktersassistent

Arja Braaksma

Doktersassistent

Ik ben Arja, vanaf 2008 doktersassistente in deze gezellige dorpspraktijk. Het leuke aan mijn beroep is de afwisselende werkzaamheden en de contacten met de patiënten. U zult mij ontmoeten wanneer u voor uw bloedafname bij ons komt, een bloeddruk komt meten of telefonisch contact met ons opneemt. Samen met mijn man en 2 dochters wonen wij ook in het prachtige Brummen.

Henriette Hellendoorn, Praktijkondersteuner Somatiek

Henriette Hellendoorn

Praktijkondersteuner Somatiek

Afbeelding2

Joris Jongeneel

Huisarts in Opleiding

Een jaar gaat snel voorbij. Zeker in een gezellige dorpspraktijk als in De Zegerij te Brummen. De afgelopen tijd heb ik veel mogen leren over het huisartsen vak. Hiervoor wil ik natuurlijk de collega’s, maar in het bijzonder jullie als patiënt bedanken. Voor het geduld, het begrip, de welwillendheid en de leuke contacten die ik deze tijd heb gehad. Mij staat een stage bij de psychiatrie te wachten, alvorens ik bij de volgende huisartsenpraktijk mijn opleiding zal afronden. Wie weet tot ziens!

image001

Vanessa Potgieter

Praktijkondersteuner GGZ

Sinds 2020 ben ik als POH-GGZ werkzaam bij de Zegerij. Ik begeleid en behandel mensen met zeer diverse problemen in hun leven. Problemen als piekeren, rouw, relatieproblemen, angst, somberheid of stress/burn-out. Wanneer het even niet meer alleen lukt en je behoefte hebt aan extra ondersteuning. Mijn achtergrond is de psychologie en ik heb holistische werkwijze, om zo de mens als geheel te benaderen. Ik ben werkzaam op de donderdag.

image001 (3)

Sabine de Kleine

Praktijkondersteuner GGZ

foto Thomas

Thomas Assink

Waarnemend Huisarts

Mijn naam is Thomas Assink, ik ben opgegroeid in Laag-Keppel, niet ver van Brummen. Na de geneeskunde opleiding in Utrecht en de huisartsopleiding in Rotterdam heb ik enige tijd als waarnemend huisarts in Zeeland gewerkt. Vanaf 2020 ben ik werkzaam in de regio Zutphen, waar ik ook woon met m’n gezin. Sinds 2022 werk ik met veel plezier bij de Zegerij.

Afbeelding1

Monique Hein

Doktersassistente

Ik ben Monique, al jaren werkzaam in de gezondheidszorg en in mei 2021 ben ik gestart om mij om te laten scholen tot de functie van doktersassistent. Vanaf de eerste dag nog geen moment spijt gehad over deze beslissing! Ook in deze praktijk met veel plezier stage gelopen en nu weer terug op het “oude nest”. De afwisseling, combinatie van en een zeer gemotiveerd team, maakt dat elke dag weer afwisselend en inspirerend is!