Mayke Kock, Huisarts

Mayke Kock

Huisarts

Ik heb mijn opleiding geneeskunde en de huisartsopleiding gevolgd aan het Radboud UMC Nijmegen en ben sinds 2015 werkzaam als huisarts in Brummen. Naast de dagelijkse huisartsenzorg heb ik extra affiniteit met spoedzorg, gynaecologie, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en de zorg voor verstandelijk beperkte patiënten. Daarnaast leid ik graag studenten en artsen op in de gehele breedte van ons mooie huisartsen vak!

Svantklooster

Stella van ’t Klooster

Huisarts

Ik ben Stella van ’t Klooster en vanaf september 2023 werkzaam bij de Zegerij. Ik heb de geneeskundeopleiding gedaan in Groningen, waarna ik een aantal jaren in de regio Utrecht heb gewerkt bij o.a. de neurologie, kindergeneeskunde en spoedeisende hulp. Het laatste jaar van de huisartsenopleiding ben ik in de regio Zutphen beland. Dit sprak me zo aan, dat ik hier graag wilde blijven. Ik zal aanwezig zijn op dinsdag, woensdag en donderdag.

foto Juul

Julia Witjes

HAIO

Ik ben Julia Witjes en ben in opleiding tot huisarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. De opleiding geneeskunde heb ik gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna heb ik promotieonderzoek gedaan naar leververvetting en ben ik werkzaam geweest als arts op de afdeling interne geneeskunde en bij de ouderengeneeskunde. Het eerste jaar van mijn opleiding tot huisarts zal ik hier in de praktijk werkzaam zijn! Tot juni 2024 kunnen jullie mij op maandag, dinsdag en vrijdag op de praktijk tegenkomen.

Saskia Wijnands, Doktersassistent

Saskia Wijnands

Doktersassistente

Mijn naam is Saskia Wijnands, sinds augustus 2019 werkzaam bij de praktijk maar al sinds 2004 assistente.

Arja Braaksma, Doktersassistent

Arja Braaksma

Doktersassistente

Ik ben Arja, vanaf 2008 doktersassistente in deze gezellige dorpspraktijk. Het leuke aan mijn beroep is de afwisselende werkzaamheden en de contacten met de patiënten. U zult mij ontmoeten wanneer u voor uw bloedafname bij ons komt, een bloeddruk komt meten of telefonisch contact met ons opneemt. Samen met mijn man en 2 dochters wonen wij ook in het prachtige Brummen.

Monique Hein, Doktersassistent

Monique Hein

Doktersassistente

Ik ben Monique, al jaren werkzaam in de gezondheidszorg en in mei 2021 ben ik gestart om mij om te laten scholen tot de functie van doktersassistent. Vanaf de eerste dag nog geen moment spijt gehad over deze beslissing! Ook in deze praktijk met veel plezier stage gelopen en nu weer terug op het “oude nest”. De afwisseling, combinatie van en een zeer gemotiveerd team, maakt dat elke dag weer afwisselend en inspirerend is!

Deveney Hersilia

Deveney Hersilia

Doktersassistente

Mijn naam is Deveney Hersilia en ik ben sinds Augustus 2023 werkzaam bij de huisartsenpraktijk. Tijdens mijn opleiding tot doktersassistent heb ik veel plezier ervaren in de praktijk. Hierdoor ben ik blijven zitten in dit gezellig team van Brummen.

Henriette Hellendoorn, Praktijkondersteuner Somatiek

Henriette Hellendoorn

Praktijkondersteuner Somatiek

Image

Gabrielle van Eijle

Praktijkondersteuner Somatiek

Na jaren als IC-verpleegkundige gewerkt te hebben, heb ik 3 jaar geleden het roer omgegooid. Van de acute naar de preventieve/ chronische zorg. Met veel plezier doe ik mijn werk als POH-s. Sinds september 2023 werk ik 1 dag in de week op de Zegerij. U kunt mij hier treffen op woensdag.

image001 (3)

Sabine de Kleine

Praktijkondersteuner GGZ

marian

Marian Sweere

Praktijkondersteuner GGZ

Na 30 jaar in de specialistische GGZ en 3 jaar in de specialistische dementiezorg te hebben gewerkt, ben ik sinds september 2023 actief als POH-GGZ. Mijn achtergrond als verplegingswetenschapper en verpleegkundige komt ook in dit werk goed van pas. Ik heb een waarneming gedaan in Groenlo, en werk nu 1,5 dag in Deventer en 2 dagen per week (op do. en vr.) hier in Brummen. Tot nu toe ben ik heel blij met de overstap!