Team

Mayke Kock, Huisarts

Mayke Kock

Huisarts

Ik heb mijn opleiding geneeskunde en de huisartsopleiding gevolgd aan het Radboud UMC Nijmegen en ben sinds 2015 werkzaam als huisarts in Brummen. Naast de dagelijkse huisartsenzorg heb ik extra affiniteit met spoedzorg, gynaecologie, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en de zorg voor verstandelijk beperkte patiënten. Daarnaast leid ik graag studenten en artsen op in de gehele breedte van ons mooie huisartsen vak!

Thomas Assink

Waarnemend Huisarts

Mijn naam is Thomas Assink, ik ben opgegroeid in Laag-Keppel, niet ver van Brummen. Na de geneeskunde opleiding in Utrecht en de huisartsopleiding in Rotterdam heb ik enige tijd als waarnemend huisarts in Zeeland gewerkt. Vanaf 2020 ben ik werkzaam in de regio Zutphen, waar ik ook woon met m’n gezin. Sinds 2022 werk ik met veel plezier bij de Zegerij.

Saskia Wijnands, Doktersassistent

Saskia Wijnands

Doktersassistent

Mijn naam is Saskia Wijnands, sinds augustus 2019 werkzaam bij de praktijk maar al sinds 2004 assistente.

Arja Braaksma, Doktersassistent

Arja Braaksma

Doktersassistent

Ik ben Arja, vanaf 2008 doktersassistente in deze gezellige dorpspraktijk. Het leuke aan mijn beroep is de afwisselende werkzaamheden en de contacten met de patiënten. U zult mij ontmoeten wanneer u voor uw bloedafname bij ons komt, een bloeddruk komt meten of telefonisch contact met ons opneemt. Samen met mijn man en 2 dochters wonen wij ook in het prachtige Brummen.

Monique Hein, Doktersassistent

Monique Hein

Doktersassistente

Ik ben Monique, al jaren werkzaam in de gezondheidszorg en in mei 2021 ben ik gestart om mij om te laten scholen tot de functie van doktersassistent. Vanaf de eerste dag nog geen moment spijt gehad over deze beslissing! Ook in deze praktijk met veel plezier stage gelopen en nu weer terug op het “oude nest”. De afwisseling, combinatie van en een zeer gemotiveerd team, maakt dat elke dag weer afwisselend en inspirerend is!

Henriette Hellendoorn, Praktijkondersteuner Somatiek

Henriette Hellendoorn

Praktijkondersteuner Somatiek

image001 (3)

Sabine de Kleine

Praktijkondersteuner GGZ

image001

Vanessa Potgieter

Praktijkondersteuner GGZ

Vanwege langdurige ziekte is Vanessa afwezig.
Sinds 2020 ben ik als POH-GGZ werkzaam bij de Zegerij. Ik begeleid en behandel mensen met zeer diverse problemen in hun leven. Problemen als piekeren, rouw, relatieproblemen, angst, somberheid of stress/burn-out. Wanneer het even niet meer alleen lukt en je behoefte hebt aan extra ondersteuning. Mijn achtergrond is de psychologie en ik heb holistische werkwijze, om zo de mens als geheel te benaderen. Ik ben werkzaam op de donderdag.