Team

Mayke Kock, Huisarts

Mayke Kock

Huisarts
Ik heb mijn opleiding geneeskunde en de huisartsopleiding gevolgd aan het Radboud UMC Nijmegen en ben sinds 2015 werkzaam als huisarts in Brummen. Naast de dagelijkse huisartsenzorg heb ik extra affiniteit met spoedzorg, gynaecologie, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en de zorg voor verstandelijk beperkte patiënten. Daarnaast leid ik graag studenten en artsen op in de gehele breedte van ons mooie huisartsen vak!
Jeanette Klijn Velderman, Huisarts

Jeanette Klijn Velderman

Huisarts
Saskia Wijnands, Doktersassistent

Saskia Wijnands

Doktersassistent
Mijn naam is Saskia Wijnands, sinds augustus 2019 werkzaam bij de praktijk maar al sinds 2004 assistente. Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Monique van Suntenmaartensdijk, Doktersassistent

Monique van Sunten­maartens­dijk

Dokters­assistent
Sinds 2018 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Na eerst jaren te hebben gewerkt in de opleidingsbranche heb ik besloten mijn interesse voor het medische te volgen en mij om te scholen. Hier ben ik nog elke dag blij om. De combinatie van telefonische triage, patiëntcontact, administratie en het eigen spreekuur maakt dit werk elke dag anders en afwisselend.
Arja Braaksma, Doktersassistent

Arja Braaksma

Doktersassistent
Ik ben Arja, vanaf 2008 doktersassistente in deze gezellige dorpspraktijk. Het leuke aan mijn beroep is de afwisselende werkzaamheden en de contacten met de patiënten. U zult mij ontmoeten wanneer u voor uw bloedafname bij ons komt, een bloeddruk komt meten of telefonisch contact met ons opneemt. Samen met mijn man en 2 dochters wonen wij ook in het prachtige Brummen.
Henriette Hellendoorn, Praktijkondersteuner Somatiek

Henriette Hellendoorn

Praktijkondersteuner Somatiek

Joris Jongeneel

Huisarts in Opleiding
image001

Vanessa Potgieter

Praktijkondersteuner GGZ
Sinds 2020 ben ik als POH-GGZ werkzaam bij de Zegerij. Ik begeleid en behandel mensen met zeer diverse problemen in hun leven. Problemen als piekeren, rouw, relatieproblemen, angst, somberheid of stress/burn-out. Wanneer het even niet meer alleen lukt en je behoefte hebt aan extra ondersteuning. Mijn achtergrond is de psychologie en ik heb holistische werkwijze, om zo de mens als geheel te benaderen. Ik ben werkzaam op de donderdag.
image001 (3)

Sabine de Kleine

Praktijkondersteuner GGZ